2. september 2007

Head kaaskodanikud, nüüd aitab! Võtame tempot maha.

kõlas just raadio uudistest kui sõitsime läbi kesklinna kodu poole.
Kaarli kerko ees sõitis üks must audi sirgelt punase tule ajal risti üle tee. meie õnneks juhtus see vaid paar sekundit varem kui meie samas kohas talle ette oleks jäänud. vast mõned minutid varem olime kuulnud dziibi signaali, adresseerituna hallile nissanile(?) mis torupilli selveri ees oleva valgusfoori all sama trikki tegi.

eile olid 1sept puhuks ülekäiguradade juurde "au"valvesse pandud politseinikud. puhangust sõlesse keerates teise sebra juures nägime kuidas üks hall audi perekonnal (kaks last ja isa) praktiliselt üle varvaste sõitis. politseinikul ei jäänud muud üle kui hüsteeriliselt sauaga kapotile "koputades" auto peatada...

olude sunnil peatusin augusti alul pikemalt metsa taga üks päev tuli kallis kaasa õhtul ööbima ja sõnas ohates - iga päev läheb Tallinna liiklus üha hullemaks... toona mõtlesin hirmuga, et tea, kas enam linnas sõitmist niiväga fännangi.
tegelikult on tal õigus. nii vähe kui ma viimastel nädalatel roolis olen olnud pole olnud ühtki päeva ilma et sarnane eelpool kirjeldatud olukordadest ei korduks. aina tihedamini ja tihedamini. huvitav, kunas jõuame punkti kus nõrganärvilisemad pealinnas enam liigelda ei julge? ee.. tegelikult mõned, kes tavaliselt väikelinnades liiklevad, ei julge juba ammu.
mida teha?
või saab loota et presidendi isiklikust pöördumisest piisab? samas kui politsei sebra ääres seismisest ei piisa???
ei, mul pole muud vastust kui omapoolne lubadus - püüan alati täita liikluseeskirju. 100% lubadust anda ei julge, sest inimene olen minagi. aga ma vähemalt püüan!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar