31. juuli 2007

vann

nautisin eile õhtul veel vanni. võib arvata, et ühes antisanitaarsemas olukorras mis mul elades ette võib tulla. muide, vann, koos oma seinalt maha kooruva eksootikaga, on avatud huvilistele kuni selle nädala lõpuni;)

vaatad seina ja mõtiskled - kõige alumine värv on roheline... huvitav, sama karva roheline kui köögiski oli. oi, kole, see korter on ülepea roheline olnud...!!! ja just selline kapsaussiroheline... edasi tulevad kollane, pruunikas kollane ja see oranž! jessuke, kes küll on suutnud sellises oranžis toas olla...

vaatan seina ja mõtlen veel - mis siin kõik teha tuleb enne kui... ja siis libistan end kõrvuni vette - naeratus kisub ka suunurgad sinnamaale - mina ei pea siin eriti muud tegema kui aeg-ajalt koristama. seekord otsustasime algusest-lõpuni lasta remondimehel teha (sama, kes meie magamistoa lae korda säädis) miskit tunnihinda me talle ei maksa. (vana)mees vahtis vannitoa ja vetsu üle. uuris, mis teha vaja, andis nõugi ja ütles hinna. nii on temal motiivi kiirelt lõpetada ja meil vaid kvaliteedikontrolli vajadus... ei miskit hirmu et töö ajal luuserdama hakkab ega ka kinnihoidmisvajadust - et "tee nüüd tööd". seda et mees kvaliteetset ja asjalikku tööd teeb sai ju aprillis nähtud:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar