19. mai 2007

printsiibiuurimisühendus

istusime kalli kaasaga scotland yardis ja nautlesime reede õhtupoolikut. laua ligi astusid neiu ja noormees. aastasi paarkümmend ja mõni. mõlemail kõrgete rooside kimbud käes. neiu: kas me võime veidi küsitleda. venekeelse aktsendiga, mitte eriti pealetükkivalt ja laia naeratuse saatel. püüdsin neile istet pakkuda - küsitlused mulle meeldivad. tundusid tudengite nägu olevat ja teadagi napib uurimisobjekte keda oma bak- ja muudeski töödes käsitella.
ei, noored ei istunud - hakkame siis selle pärast istuma...
tuli baaridaam ja seletas tõreldes - meil ei ole lubatud... naeratasin baaridaamile ja neiukesele ka. edasise jutuajamise käigus tulid veel paar ettekandjat noori minema ajama.
mis meelde jäi- noortel organisatsioon. organisatsioonil nimeks MTÜ Üliõpilaste Printsiibiuurimisühendus. (dziisas!!!) ja et nemad koguvad heategevuseks raha, et roos maksab 100 krooni ja nii saate annetada. enne pronksiööd oleks ehk kohe annetanudki. (roos oleks kindlalt läinud eiffeli torni jalamil ostetud roosi järel (10 euri) kalliduselt teisele kohale) aga nüüd uurisin edasi - millega tegelete? tuleb välja et nad abistavad õpilasi õpingutel. või oli see - õpetavad õpilasi põhiväärtuste najal, või õpetasid nad õpilastele aatelisi põhiväärtusi... ja. jaa. me tegeleme lastekodudega ka... neiu tundus ebalevat. võimalik, et ettekandjate pärast, kes teda pidevalt pommitasid, võimalik, et seepärast, et noormees seisis kui tummahammas...
kallis kaasa päästis meid siinkohal - kas teile üle kanda ka saab? tuli välja et isegi saab. neilt saime ühe pä-ä-ris viisaka viisiitkaardi möötus lipiku millelt võis leida ka selle koduka:
estonia.worldcarp.org
aga jah, lähemalgi uurimisel jäid "elu põhiväärtused" ja "headuse idee" mulle pisut arusaamatuks. nii et kui blogi lugejate sekka juhtub inime, kes selle oganisatsiooni põhiväärtusi adekvaatselt lahti seletada oskab, siis palun. andke tuld, ehk saab annetusegi...

1 kommentaar:

  1. kes on kassitapja? kassitapja.blogspot.com ja millega ma olen ära teeninud austusväärse (?) lingi sellest kinnisest blogist? (vahin jah vahel statistikat:D) et kui printisiibiuurimisühenduse kohta (sest sellele lehele sealt tulijad potsatavad) miskit ütelda on, siis võiks ju lihtinimesigi valgustada?

    VastaKustuta