9. aprill 2007

seakari, mitte tallinna raad!

täna varalõunal - kell 12.00: (koristaja on just lõpetanud:)


täna kell 17.00 (pilt oli sama juba kl 14.00st alates) igasugune tööpäev peaks läbi olema:


selline pilt avaneb meie akna all juba TEIST päeva! ja meie ei ole miskid ülikiired jäätmetootjad. ei. viga proosaline - meil on UUS JÄÄTMEKÄITLEJA e prügifirma.

aitähh kallid kesikud, sellise toreda idee eest. aitähh. toredad firmad on oma lobiga ikka ropul kombel prahiraha taskusse toppimas. ja sotsialismus koos oma riiklike monopolidega on ilusasti tagasi püünele säädmas. %/"#%()~=!"#!"#()/~~~!!!! ma ütlen, elamine haiseb nigu s*tauk. tekib tahtmine võsapetsilikult räusata - munn-itsi-paal-politsei!

kes pole kuulnud nendele selgituseks - talna linnas võtsid vahepeal võimu prügifirmad. tegid pire lobitööd, tallinn jagati tordilõikudena tükikesteks ja prügivedu korraldati ÄRA. kui enne seda kaunikest korraldamist oli meie pisikesel ühistukesel leping ühe firmaga, mis vedis meie sodi minema iga teisip ja laup, sõltumata riiklikest pühadest ja tähtpäevadest, siis nüüd on meil nii tore leping, mis kohustab koogitüki saanud firmal sodiladu tühjendada iga esmasp ja reede. eelmine reede ei koristanud keski miskit ja sel esmaspäeval samuti mitte. järelpärimistele saadi vastakaid vastuseid - reedel oli ju püha?!, laupäeviti nemad ei tööta ja täna - esmaspäeval olla meie autod vale koha peal seisnud?!!!?? kui siis kallis kaasa püüdis küsida- et miks te ei helistanud, oleks autojuhte teavitanud - aga ega meie autojuhil aega ole seal teiega sahmerdada! tere tore...!!! eelmine firma pani konteineri ikka korralikult sinna, kust ta saab kätte ka juhul, kui autoderivi maja ees... aga ega siis härrased prügivedajad mõelda suuda. neile selle eest ju ei maksta...
oikuidasvõtab vanduma!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar