12. jaanuar 2007

birgitta

oli meil sel nädalal jälle külas:)

ta oskab möriseda nagu pisike kaisukaru (kui diivani v voodi peale üritab saada). tal tuleb juttu varrukast. soravalt ja selgelt. ainult et mittemidagi ei saa aru;) potile pissimise oleme kahjuks jõuluajaga ära unustanud:( aga küllap tuleb taas:) tunneb tuttavaid mänguasju, ütleb selgelt "(k)iisu", "(p)organd", "(l)ill", "(t)äti", "(t)ita" ja "anna", kuigi mitte alati õige koha peal. teinekord võib hea fantaasia korral ka täiesti mõistetavat ja asjakohast teksti välja lugeda (nt 'mis see on' või 'näita mulle seda ka'). kui miskit vaevab (nt kõht, või on end mängides ära löönud) siis soiub vaikselt "aiiaai" ja poeb kaissu.
sel nädalal õppisime lukku avama. meil on üks pisike kilest kott, mille sees nohutilgad ja pepusalv - ravimipakike mis tibuga alati igal pool kaasas käib. see on teda alati huvitanud -läigib ja pisikesed asjad on sees, aga nüüd on siis käes see päevake, kui ravimid tuleb evakueerida mõnda turvalisemasse kotti...
tahtmine on kõva. ja see ei meeldi ka üldse kui temale tähelepanu ei pöörata. OK ta võib sellega leppida, kuid vaid mõnda aega ja ainult siis kui tal on hea tuju;)

pilti saab siis kui blogger lubab, muidu aga näeb neid paari pilti siin-> mis viimase nädalal tehtud sai.

1 kommentaar:

  1. tirtsu juuksed on pikaks kasvanud ja ise on ka nii palju kasvanud :) ei tundnud algul äragi.. vaatasin, et miski muu tüdruk pildi peal :)

    VastaKustuta