11. detsember 2006

seitsmenda kiku!!

leidsin täna!
ausõna võtan mingi päev fotoka kätte ja tulistan tibust ka mõne pildi. ausõna! kui mahti jääb;)

täna käisime kolmekesi shoppamas. homme tuleb ka arvatavasti palju sõita ja mõneski kohas ringi tatsata. vahepeal oli päris tore - tibu ajas omaette juttu ja püüdis kõiki asju, mis ette jäid, korvist väljasirutet käega kinni, püüda (nagu mäng, kus raudkonksuga pehmeid lelusid püüda saab).
kõigepealt saatsin nad kalli kaasaga mängunurka - kummalegi ei meeldi poodides jõlkuda, usutavasti oli neil omakeskis tore (tibu olla palliväljakult ühe palliga jalga lasnud ja sellega seal ruumile ringe peale teinud, siis jälle palliväljakule ja siis taas ruumile palli näitama, või vastupidi);)
mina jõudsin mõnele teenindusasutusse mõned päkatellimused anda ja valesti ostet' kingi tagastada. tänane saak - kaks kinki ja neli tellimust mis loodetavasti nädala jooksul kinkideks vormuvad. muide, kas te ikka kõik teate, et poodidel EI OLE KOHUSTUST ostetud, kuid kasutama kaupa tagasi osta. trampisin jalgu mis ma trampisin, kuid rohkemat kui kinkekaart ma sealt poest ei saanud. õnneks on paarile mudilasele veel kink ostmata, nii et peab sama keti kauplusest mõned kingid siis soetama. krt küll. vabadust ei mingit!

tibu laliseb õige hoogsasti. või lausa räägib. omas keeles küll kuid see tundub rohkem tundmatu keele kui lalina moodi olevat juba;) tatsab päris vabalt. toidupoe ees oli suur, ümmargune, seest tühi, võltskuusk, kus lapsed patjadel mängisid ja mille ühel küljel oli "kuusevärskendaja" maha laotanud kõik kulunud pirnid. tibu tatsas aga ümber kuuse ja ikka pirnikuhila poole. mõtlesin küll, et panen ta teisele poole kuuske, las vaatab lapsi kuuse sees, aga tutkit, ikka pirnihunniku poole padinal. ja kui ei saa, mis tahab on jonn lahti. jeah, teab mis tahab. ja sihikindel. mitte nii nagu Tõnn temavanuses - näita mingit teist lelu ja huvi muutub. ei! ikka seda mida tahan, seda saama pean! siis sõltuvalt väsimuse astmest - kas jonn väljendub nutu või pisukese tigedusehoona või lihtsalt pakutud asenduskauba loopimise ja edasi sihi poole pürgimisega...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar