29. detsember 2006

2006

ehk pisiasjad mis tähtsad on.

eks aasta lõpp ole ikka kokku võtete aeg:)
  1. blogi sai alustatud. ja oh hirmu teotseb veel. küllap on siis "minu asi" - st asi mida teen heameelega ja mis sujub. peaaegu iseenesest. saab/on saanud osakeseks elust. lahe on vahel sõpradega istuda ja arutada - aga minu bloog, aga sinu bloog. nagu beebiemmed oleks... praegugi on lahe egotripist järgi nuuskida - et mida ma siis õieti aasta jooksul teinud olen...
  2. aknad said ette. kõigis viies toas korraga. oi, see oli kole aeg. ma ei saa öelda, et koledam kui ma arvasin, sest ma uskusin selle olevat ületamatult koleda. aga näe- hakkama saime:)
  3. tibu tuli majja. jeah, viimane nädalake pole teda jälle näha olnud. tema voodi nukrutseb etteheitvalt meie pisikeses magamistoas... eks näis, mis saab. esimene aasta on ta külakorda käinud, ehk on teine eluaasta tema jaoks õnnelikum. või.. mis on tema jaoks õnn... mis on hea... ja kes olen mina, et seda otsustada?
  4. auto sai vahetatud. ikka uuem, ikka parem. mitte suurem. sõiduauto seekord. hiljuti sain ühelt kenalt inimeselt märkuse - sa vahetad autot tihedamini kui mina sokke. ei usu. ja kui tõesti, siis miks ta neid sokke nii harva vahetab?:P
  5. Tõnni tuba sai kap-remondi. uue põranda ja puha. ka oli kole. kõik remont on kole, kuni see kestab. aga pärast on hea. parem kui enne. alati.
  6. keskmik lõpetas ülikooli! esimene kõrgelt harit' naine meie peres. tore. fantastiline. minul jääb see unistus vist täitmata - liialt laisk et koolipinki nühkida. või kui siis pojaga koos, kunagi ülitulevikus:P
  7. jaanipäev Lahtis. mõtlesime peale aastavahet ka minna, aga vist jääb ära - autokohti netu. suvel mõtlesime kaugemale minna - nordkap oli unistus, aga jäi ära - aega nappis:S ehk järgmine aasta jõuab...
  8. uus köök. oi, see oli punnimine. ikka venis ja venis nagu kaameli tatt. aga valmis sai:) ja ilus sai:)
  9. teatris sai käidud üllatavalt palju. mis on ainult positiivne. inimene peab ju oma hinge eest hoolt kandma. :D
  10. sündis Ott-Oskar. lahe. jälle üks inime juures, jälle üks lootus, üks kujuteldamatu elutee ees. jõudu ja jaksu emmele-issile.
  11. keskmik ostis maa. päris oma pesa punumiseks. jess, ma olen nii õnnelik ja pean kõiki põidlaid ja varbaid et majake kerkiks võimalikult kiiresti ja me kõik saaks võimalikult varsti päiksepoolsel verandal kohvi juua:)
  12. suitsetamise jätan maha. või vähemalt püüan. eks näis. paar päeva tagasi küsis K. et kas ma olen tõe-tõepoolest päris-päriselt maha jätnud. et noh, üldse, mittekunagi enam ei tõmba mitte ühtki sigaretti. no ma ei tea ju, kas ma nt paari kuu pärast alla ei vannu (kui plaastriperiood otsa peaks saama) või miski suurem jama nt poole aasta pärast mind jälle suitsetama ei meelita. ma ju ei tea. aga ma vähemalt olen proovinud. täna on teine järjestikuselt absoluutselt suitsuvaba päev. enne seda on veel olnud kolm järjestikust nullipäeva ja vahetevahel veel mõningad nullipäevad. ja vahetevahel mõned ühesuitsupäevad. nii see on. ma valetaks, kui ütleks - enam ei taha, või et enam ei mõtle ka suitsule. ikka mõtlen. ja vahel tahan ka.
näe- saigi 12 kokku:) lisaks veel väiksemaid ja suuremaid asisemaid ha vähem asjalikke asjatamisi. kokkuvõtteks võib vist väita et oli üks tore, tihe ja õnnelik aasta:)

3 kommentaari:

  1. teatan häbelikult...Ott Oskar ilma sidekriipsuta...

    VastaKustuta
  2. aitüma parandamast, nüüd siis tean:)

    VastaKustuta
  3. No ma ju olin juures kui nimi kirja sai...

    VastaKustuta