10. august 2006

ligavalamu

VÄKK! VÄKK!! VÄKK!!!
küll see oli kole!
täna käis meil siis gaasiahju utiliseerija. tõmbas oma sae välja, puges kraanikausi alla, sõimas veidi, et kraanikauss on liiga lähedal pliidile ja saagis toru läbi. siis küsis - kogda novaja plita pudet? järgmine nädal, vastan. uhh, tak dolgo nelzja! siis seletab et "dlja strahhovku" peab panema miski punni ette, või siis ühendama "ot sjuda do sjuda" ühesõnaga, jama.
kallis kaas arvas et pust budet', homme helistab eesti gaasi, ehk saab targemaks... nii et kes gaasiahju tahtsid, on hiljaks jäänud, onu käis ja võttis ära.
siis kangutasime paigast külmiku ja lõpuks ka valamukapi. see mis sealt alt tuli (haisulukust ja sellega ühendatud torudest) oli nii öka et kirjeldamiseks ei jagu mu napist sõnavarast... põhimõtteliselt - teate ju kõik seda ligavalamu ja räpavanni reklaami. vot korrutage see miljoniga ja saate enamvähem pildi. torud haisesid 10x hullemini kui pirita rand oma halvimatel päevadel ja mina, ma vaeseke pidin selle kõik puhtaks rookima... (lootes et kunagi tuleb miski transport ja viib kogu kupatuse taaskasutusse).
pärast seda tabas mind obsessiivne puhastusmaania. las haiseb parem ajaxi kui solgi järgi. käsi pesin enne viis korda hoolikalt kui vannitoast väljusin. seejärel köögipõrand ja siis ise ülekere.
nüüd kannatab olla, kuigi õrn solgivine on kusagile ninakarvadesse kinni jäänud. öka:(
pilte tahate? kunagi tulevikus...
või veel parem - tulge külla!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar